středa 30. září 2015

Bradnooz Box: Září

Ahoj holky,
jako předešlé měsíce tak i ten to měsíc mi přišel Brandnooz box. A já se s vámi zase podělím o to, co mi v něm přišlo.
Tak jdeme hned na to!

Tady můžete vidět celý balíček, jak přišel.


Tak co holky nevypadá to lákavě?
Teď se vrhneme postupně na všechny věci, co v něm byli.

Jako první na mě vykoukla Tatarská omáčka od značky Spak. U nás se tatarka nikdy neztratí. A navíc tato je velmi dobrá a je to český výrobek.
Tatarka má 500g a stojí 44,90 Kč.


Jako v minulém boxu, tak i v tomto byl čaj. Což vůbec nevadí jelikož se nám blíží zima. Tento čaj je říjnovou novinkou. Čaj značky Lipton Flirty Lady je černý čaj s chutí sladkých květin.
Stojí 49,90 Kč.


V balíčku jsme mohli najít dva Perlové nápoje, které obsahují 10% ovocného podílu. V obchodech můžete sehnat tři příchutě Citron, Broskev, Černý rybíz. Já jsem v boxu měla broskev a černý rybíz. A více mi chutnala broskev. Ale asi si ji víckrát nekoupím. Jelikož 1l stojí 32,90 Kč což mi přijde předražené.


Dalším tekutým produktem tento měsíc bylo Sojové mléko Alpro, toto konkrétně je pro dět . Bylo dobré, ale asi si ho taky nekoupím. 
1l stojí 79,90 Kč.


Jedinou sladkou věcí tu byli Žvýkací bonbony Mentos Popins. Dají se sehnat ve dvou příchutích. Ovocné a kyselé. Já měla ty ovocné a velmi mi chutnali. Až je v obchodě uvidím určitě si je koupím. Balíček má 50 g a stojí 22 Kč.


Balíček obsahoval i jeden Kořenící přípravek Santa Maria. Já tu měla Fajita. Které rozhodně využiji, protože tortilly dělám celkem často. Nebo jste mohli najít Koření Taco, které je vhodné do mletého masa. 
Jedno stojí 34,90 Kč.


Dále jsme tu našli Racio chlebíčky Fre style. Když jsem viděla tu příchuť trochu jsem se zlekla jelikož je to Kopr a smetana.  A já koprovku přímo nesnáším. Ale celkem mi chutnali a asi bych si je klidně koupila.
Stojí 11,90 Kč.


Co mě trochu zklamalo, že tu zase bylo pivo Bear Beer. Tentokrát aspoň ležák, ale i tak tu bylo minule.
Stojí 26 Kč.


Tak a to byl poslední produkt balíčku. Ale jelikož na stránce Bradnooz sbírate body můžete si každý měsíc za ty body vybrat jeden ze dvou produktů. A tak jsem toho využila a vybrala si Ananasovou šťávu, která byla v balíčku minulý měsíc a mě velmi chutnala. Šťáva mě stála 13 tisíc bodů. 


Tak to je pro dnešek vše. Příště se uvidíme u nějakého kosmetického článku. Pěkný zbytek dne. 




čtvrtek 24. září 2015

Prodej dekorativní kosmetiky

Ahoj holky,

v minulém článku jsem se vás ptala jestli by jste měly zájem o prodej kosmetiky. Bohužel nikdo z vás se k tomu nevyjádřil. Tak i přes to, to risknu a nějakou dekorativku vám jsem dám kdyby někdo z vás měl zájem.
Některé věci jsou nové a nebo jen jednou použité.


Jako první tu jsou čtyři rtěnky :)

1) rtěnka od Maybelline odstín 108 Pink Pearl - 50 Kč
2)rtěnka Flormal čokoládový odstín, 1 použitá- 60 Kč
3) rtěnka MUA se třpytkami 1 použitá - 35 Kč
4) rtěnka Milani odstín 30 candied toffees 1 použitá- 100 Kč


Další produkty na rty:
)

1) lesk na rty Catrice odstín 30 Pink me up- 50 Kč
2) lesk Essence Stay with me odstín 7 kiss kiss kiss, nový- 30 Kč
3) lesk Essence Stay with me 8 deep rose- 30 Kč
4) eos balzám Summer fruit minimálně použitý- 100 Kč PRODÁNO


Nějaké produkty na oči :)

1) Alverde sérum pro růst řas, nové sešly se mi dvě- 60 Kč
2) Tekuté linky Oriflame tyrkysove, nové- 50 Kč
3)Duo tužka na oči Essence, 14 Toffee and sweets- 20 Kč
4) Tužka na oči Miss sporty černá- 20 Kč
5) Tužka na oči Benefit Bad gal, minimálně použitá- 200 Kč


Tak to je pro zatím vše. Pokud budete mít o něco zájem napište komentář.
Pokud byste měly zájem o více věcí můžeme se na ceně samozřejmě domluvit.


neděle 20. září 2015

Haul: Ebay- bižuterie

Hezký den děvčata,
jelikož často nakupuji  na Ebay a Aliexpressu tak jsem se rozhodla, vám také ukázat co jsem si pořídila.
Na ebay nakupuji jen věci v aukcích.
Za poslední měsíc jsem si tu pořídila pár kousků bižuterie, ale jelikož jsou věci z aukcí, tak vám nemohu dát odkaz. Ale pokusím se vám danou věc vždy najít.

Jelikož mám několik výrazných náhrdelníků, chtěla jsem si pořídit několik jednoduchých řetízků. A tak na Ebay vždy na nějaké v aukci přihodím a buď to vyjde nebo ne.

První řetízek je jednoduchý, trošku delší se dvěma malými peříčky. Vyšel mě na 4 koruny, tak řekněte vy by jste ho tam snad nechaly. :D
Našla jsem ho vám na ebay na kup teď kdyby jste chtěly. Zhruba za 23 Kč což i to je fajn. Tu


Druhý řetízek je také velmi jednoduchý, zlatý. Kratší s křídlem. Půlka křídla z kamnínků druhá zlatá. Ten se mi moc líbí a v aukci mě vyšel na 3 koruny.


Další jednoduchý zlatý řetízek, i když barva je spíše do žlutá. Což se mi moc nelíbí. Je na něm jedno peříčko. Zase koupeny v aukci za 4 Kč.



Pořídila jsem si tu v aukci i zlatý náramek, který má ve prostřed kamínky a okolo modrou nitku. Na ruce vypadá velmi pěkně. Stál 10 kč.


A ještě jeden náramek. Mnohem jednoduší, zlatý s přívěškem lišky. Dá se zmenšit i roztáhnout. Stál jen 2 Kč.


Na ebay jsem si i v aukci pořídila set zlatých prstýnků. Set obsahuje 3 prstýnky. Velikost se dá upravit  podle velikosti prstu.
Set prstýnků stál jen 3 Kč, takže nekupte ho.

Pořídila jsem si zde v aukci ještě dva prstýnky jeden je stříbrný a druhý v barvě růžového zlata. Zase stály  3kč.
Když dáte na prst oba dva vytvoří to srdíčko.


Nakupujete také na ebay? A když jo zkoušíte také aukce?
Chtěla bych se vás holky zeptat jestli by jste měli zájem o nějakou kosmetiku převážně kosmetika jednou použitá, která mi nevyhovuje za minimální ceny. Tak napište jestli máte zájem.

úterý 8. září 2015

Batiste suchý šampon

Ahoj holky,

jak se dnes máte?
U každého z nás se objeví chvíle, kdy má mastné vlasy, protože si je nestihl umít, zaspal a nebo jen vlasy vypadají hrozne. Od toho tu jsou suché šampony.
Jelikož je sama používám a tento si nemohu vynachválit, podělím se s vámi o svou zkušenost s ním.
 Na úvod pro někoho, kdo netuší, co je to suchý šampon, tak je to přípravek, který když si nastříkáte (popř. nasypete) do vlasů, absorbuje přebytečný maz a vlasy vypadají méně mastně a splihle. Trochu většinou dodá vlasům i objem. Suchý šampon se vám neztratí na cestách, tam kde si nemůžete umýt vlasy, jen tak v kabelce nebo v mém případě na "osvěžení" účesu (nosím ofinu a ta občas potřebuje trochu toho objemu a méně lesku.

Moje oblíbené suché šampony jsou od značky Batiste, seženete je v Douglasu, ale hlavně na internetu, kde jsou i trošku levnější.
Můžete ho sehnat ve velikosti 200 ml, ten stojí vždy něco přes 100 korun. A pak malé balení vhodné do kabelky 50ml za 50korun. Můžete si vybrat z několika druhů např.pro hnědé nebo blond vlasy, pro objem, s vůní třešní..

Tento konkrétně je pro XXL objem vlasů.


 Podle návodu se tento stříká na vlasy ze vzdálenosti 30cm. A má to něco do sebe, než jsem si zvykla, jak se používá, měla jsem po jednom použití trochu obílené vlasy :) Nevadí, vždycky to jde vyčesat.
Co se týče vůně, tak to hrozně hezky voní. Nevím k čemu bych vůni přirovnala, ale voní to fakt hezky. Co se týče bílých stop, tak ty ve vlasech nezanechává což je určitě dobře. Nikdo určitě nechceme, abychom měli bílý prášek ve vlasech. TeCo se týče vůně, tak to hrozně hezky voní. Nevím k čemu bych vůni přirovnala, ale voní to fakt hezky. Co se týče bílých stop, tak ty ve vlasech nezanechává což je určitě dobře. Nikdo určitě nechceme, abychom měli bílý prášek ve vlasech.


Teď to hlavní. Vlasy skvěle odmastí, takže vám klidně celý den vydrží nemastné. Další jeho velké plus je, že dodá opravdu dost velký objem.
Chvíli ten objem určitě vydrží a vypadá to lépe než moje zplihnuté vlasy. :D Za mě je ten šampón zatím nejlepší, co jsem kdy vyzkoušela. A určitě až mi dojde, tak si koupím další. Sice ho nepoužívám, tak často, ale je prostě úžasný.
Jediné mínus je to ,že hodně rychle ubývá.
Doma už mám koupeny třešnový tak jsem na něj zvědavá.

A co vy holky, používáte suché šampony?

pátek 4. září 2015

Nákupy kosmetiky za Srpen

Ahoj holky, 
vítám vás při dnešním shrnutí nákupů kosmetiky za měsíc srpen.
Tento měsíc jsem nakoupila zase skoro samou dekorativní kosmetiku. Už to nemám kam dávat 😀
ale znáte to. Je to ve slevě tak si to prostě musíte koupit.
Tak jdem na to.

Jako první jsem zavítala do drogerie Rossman, kde jsem si koupila Konturovací kit od značky Makeup Revolution v odstínu Light, stál 179,- a zatím jsem s ním spokojená, hlavně s tím bronzerem a rozjasňovačem.
Dále jsem si zde pořídila můj oblíbený makeup Affinimat od Maybelline, pořídila jsem si nejsvětlejší odstín, už na zimu. A stál myslím 169,-. Od značky Rimmel jsem si pořídila Stay matte bázi pod makeup. Ve slevě za 99,- a je super. Hlavně v tom horku, opravdu zmatnila a vydržel makeup déle.
Dlouhou dobu jsem si chtěla pořídit růžičkovou tvářenku od Milani. Zrovna jsem projížděla Vinted a nějaká slečna ji tam prodávala jen za 79,- hned jsem ji musela mít. Je to odstín 8 Tea rose. Je nádherná. Do budoucna si pořídím nějakou tmavší ještě.

 

To bych nebyla já kdybych si za tento měsíc nepořídila žádné laky na nehty. Hned jsem si pořídila 3 matné laky od kosmetiky Moje. Na jejich stránkách jeden seženete za 29,-
A do sbírky jsem si pořídila lak od O.P.I v odstínu Wharf! Wharf! Wharf! je to krásná tmavě modrá barva a navíc lak je pískový. Stál 249,- na stránce galaxieprani.cz


Na stránce krasa.cz jsem si pořídila dva štětce od značky BrushArt. Jeden na oční stíny a druhý na gelové linky. Jeden stál zhruba 50,-
Hledala jsem nějaký malý štětec na oční stíny, který by se mi vešel do malé kosmetické taštičky a v Dmku jsem narazila na malý růžový od značky Ebelin. Za 60,-
Když už jsem u toho Dmka tak musím zmínit i oční Bonbon stín od Dermacolu, teď je mají v akci za 80,-
Pořídila jsem si odstín č.172, světle zlatavý.
Po dlouhé době jsem byla u kosmetičky na vyčištění pleti. A pořídila jsem si u ní mono stín od značky NYX v odstínu Frosted ocean. Krásný tmavě modrý odstín jen za 100 ,-


V lékárně jsem si pořídila micelární vodu Sensibio od Biodermy 100ml za 100,- na vyzkoušení, pak si kdyžtak pořídím velké balení. A při nákupu v kauflandu jsem si pořídila Šampon od Garnieru s rozmarýnem a olivou. Byl v akci za 40,-


Jelikož víte, že miluji značku Sleek, rozhodla jsem se koupit si do sbírky další dvě tvářenky.


Odstín Coral vlevo a odstín Life's a peach vpravo.
Jedna stála 150,-


A to je za tento měsíc vše. Není toho zas tolik, ale myslím si , že to stačí.
Co jste si pořídily vy?  Máte tvářenku od Sleeku?
Krásný zbytek dne I.

úterý 1. září 2015

Haul: Srpen- Terranova, Gate

Ahoj holky,
Máme tu první Haul oblečení. Sice jsem si toho koupila málo, ale proč vám to neukázat že. Nakupovala jsem jen v Terranove a Gatu.
V Terranove měli celkem slevy a tak jsem si tam pořídila toto tílko s kotvou stálo jen 79 Kč. A velmi se mi líbí.


V Terranove jsem si ještě pořídila tyto leopardí kraťasy. Na doma a na běhání. Stály 139 Kč.



V Gatu jsem si pořídila ještě dvoje kraťasy ve slevě. Tyto kytkované když jsem viděla, tak jsem je musela hned mít. Jsou z velmi lehkého a příjemného materiálu. Byly zlevněny na 168 KČ.



Pořídila jsem si v Gatu i jedno tričko, které nebylo ve slevě, ale stalo jen 148 KČ. Velmi se mi potisk zalíbil i nápis Live your dream.



A druhé kraťasy odsud jsou tyto tmavě modré. Se zlatými zipy a pyramidkami.
Jsou šusťákové. A byly taky ve slevě za 168 Kč, tak jsem si je hned na příští rok pořídila.