pátek 29. ledna 2016

Balíček z eshopu prima-obchod.cz

Ahoj holky,

dnes vám tu představím jeden zajímavý eshop, na kterém najdete spoustu bižuterie, bytových doplňků, nějaké kreativní potřeby, ale třeba i hračky.
Díky eshopu prima-obchod.cz jsem mohla vyzkoušet některé jejich věci. Dnes vám tu ukážu co jsem si na eshopu já vybrala. Třeba vás něco zaujme a objednáte jsi to a nebo se aspoň na stránku podíváte.

POŠTOVNÉ:

  • balík do ruky dobírka- 110 Kč
  • balík do ruky převod- 75 Kč
  • balík na poštu dobírka- 105 Kč
  • balík na poštu převod- 70 Kč
  • doporučené psaní dobírka- 95 Kč
  • doporučené psaní převod- 50 Kč
Jak můžete vidět vyplatí se zaplatit převodem, protože to máte mnohem levnější. 
Při nákupu nad 2.000 Kč máte poštovné zdarma.

Teď vám postupně ukážu, co jsem si já vybrala.

Jako první tu mám Gumičky do vlasů s mašlí, působí vesele. V balíčku je 5 kusů a stojí 29 Kč. Najdete je ve třech různých barvách. Já si vybrala tyto puntíkaté, ale mají na eshopu i proužkované a nebo takový mix potisků. Gumičky hezky ozvláštní culík nebo drdol 


Jednotlivých pět gumiček z balíčku, detailnější foto. No řekněte nejsou roztomilé. 


Dalším doplňkem do vlasů je tato Gumička s kovovou sponou. Velmi populární hit, protože ozvláštní klasický culík. Gumička je pevná a pružná, vhodná i pro hustší vlasy. Kovová spona se dá otevřít a přicvaknout kolem culíku. Já si vybrala tuto stříbrnou variantu, ale na eshopu mají i zlatou variantu, která vypadá také pěkně. Gumička stojí 65 Kč.


Teď něco z bižuterie, na stránce mají spoustu náhrdelníků, náramků i náušnic. A já si právě dvoje náušnice vybrala. Jako první Náušnice s perlami. Je to piercingový typ. Můžete si vzít klasicky jen jednoduchou perličku a nebo celou náušnici, kdy máte druhou perličku pod lalůčkem ucha. Stojí 33 Kč. 


Detailnější fotografie náušnice, jak vypadá na uchu. 


Jako další jsem si vybrala Oboustranné perlové náušnice . Můžete mít perličku vepředu a nebo naopak kamínek. Proto jsou oboustranné a velmi elegantní. Tyto krásné náušnice stojí jen 45 Kč.


Detailnější foto, hlavně na kamínek. 


Takto náušnice vypadá na uchu 


Na eshopu najdete i klasické Vlasové sponky. Já si je vybrala v černé barvě. Ale mají tu i zlaté nebo měděně hnědé. Na papírové kartě je 18 kusů a stojí 25 Kč.


Detailnější foto sponek



Jak jsem na začátku psala, mají tu i dekorace. Proto jsem si i jí nějakou vybrala. Dřevěné proplétané srdce. Velmi pěkné s červenou stuhou. Dá se pověsit kamkoliv. Rozměr 9x10 cm. Stojí 31 cm. Najdete zde toto srdíčko i ve větší verzi, které stojí 63 Kč.


Srovnání srdíčka s dlaní.


A už jsme u konce. Poslední věc co jsem si tu vybrala je Spona na drdol. Dá se tvarovat do různých tvarů, dobře drží tvar. Její použití je velmi snadné. Stojí jen 20 Kč. Vlasy sepnete gumičkou do copu. Pak je protáhnete okem, rozprostřete je přes celou délku a kousek od konců začnete vlasy na sponu natáčet směrem k hlavě. Když jsou natočené, stačí sponu ohnout okolo gumičky a její konce schovat za drdol.



Obrázky jak na drdol.


Tak to je pro dnešek vše. Zaujalo vás něco? Určitě na eshop mrkněte, najdete tam mnohem více věcí.


úterý 26. ledna 2016

Tělový a masážní olej Vanilla Saloos

Ahoj holky vítejte u dnešního článku

Na dnešek jsem si připravila další recenzi na kosmetiku SaloosV minulém článku jsem hodnotila Bio kokosový olej , který je skvělý, a dnes se podíváme na zoubek dalšímu produktu.
Hned když jsem měla možnost spolupracovat s kosmetikou Saloos věděla jsem, že budu chtít vyzkoušet nějaký Tělový a zároveň masážní olej. A tak se také stalo, jako druhý produkt k recenzi jsem si vybrala Tělový a masážní olej Vanilla.

Složení: 

  • Sezamový olej Bio, 
  • Slunečnicový olej Bio, 
  • Mandlový olej, 
  • Meruňkový a Makadamiový olej.


Esenciální oleje:

  • Vanilla Bourbon- zklidňuje nervovou soustavu, pomáhá při nespavosti, zbavuje stresu
  • Limeta lisovaná- povzbuzuje při únavě
  • Lemon tea tree- čistí, dezinfikuje a osvěžuje

Po přičichnutí k lahvičce olej příjemně voní. Cítím z něj hlavně citrusy, ale nejedná se o kyselou nebo štiplavou vůní - naopak je nasládlá. Po rozetření oleje na pokožce se vůně změní. Je víc výrazná a voní po vanilce. 
Olej obsahuje 50 ml. A stojí okolo 80 až 160 Kč. Záleží jak na kterém eshopu. Obsahuje vitamíny A,E,F a lecitin. Tento tělový olej je vhodný i pro děti. 



Aplikátor mi přijde trošku nešťastně řešený. Dle mého názoru by bohatě stačila ta dírka. Takto se mi často stává, že oleje vyteče moc a oblemcá pak celou lahvičku. Jinak se mi ale balení líbí. Matné sklo je super a i barevná kompozice je oku lahodící. Olej je samozřejmě mastný - je to olej.  Ale musím říct, že se relativně rychle a dobře vstřebává.
Stačí ho troška a ubývá hodně pomalu. Používám ho každý večer, občas i ráno předtím, než se obléknu. Jak jsem psala, olej se relativně rychle vstřebává, takže nemusím čekat půl hodiny, abych se mohla obléknout. Pokožka je po namazání krásně měkká a hebká. Když se namažu ráno, ještě večer cítím, že je kůže promaštěná a opečovávaná. To moc produktů neumí.
Olej je vhodný k uvolňující a relaxační masáži. I pro pokožku obličeje a celého těla, které ošetřuje, zvláčňuje, regeneruje a vyživuje. Jemná exotická vůně navodí vnitřní pohodu a harmonizuje psychiku. Připraví vás na příjemný spánek a sladké sny. Olej použitý na ještě mokrou pokožku, neosušenou po koupeli v ní uzamyká vlhkost, zjemňuje ji a halí do vůní vanilky. 


Tělový a masážní olej mohu doporučit. Určitě zkuste. Navíc ho seženete i v jiných vůních například levandule, růže,jasmín atd.
Zkoušely jste ho? Doporučily by jste mi nějaký produkt od značky Saloos? Děkuji za tipy.

pondělí 25. ledna 2016

Balíček z eshopu maleradustky.cz

Ahoj holky, 

dnes tu pro vás mám recenzi na jeden velmi zajímavý eshop, na kterém najdete spoustu bižuterie. 
Mluvím o eshopu maleradustky.cz, na eshopu najdete i velmi populární Relaxační omalovánky.

POŠTOVNÉ
Doporučený balíček- 40 Kč
Obyčejné psaní- 25 Kč
Dobírka- 80 Kč
Při nákupu nad 500 Kč máte dopravu zdarma. Je možný i osobní odběr.
Jak můžete vidět, tak poštovné je levné oproti jiným eshopů. 

Teď se mrkneme konkrétně na to, co mi díky eshopu přišlo, a jsem za to velmi ráda.


Jako první vám ukážu Relaxační omalovánky s citáty. Jsou jiné než antistresové omalovánky. Tyto jsou vyráběny majitelkou eshopu Kateřinou Šímovou.
Omalovánky jsou v tvrdých hnědých deskách najdeme zde 10 originálních mandal, každá se věnuje konkrétní energii. Každá mandala má svůj vlastní citát. Obrázky jsou ve formátu A4 a jsou tištěny na tvrdém papíře. Relaxační omalovánky stojí jen 89 Kč, a najdete je přímo zde.


Takto vypadají omalovánky zezadu.


Tak to po otevření, jsou hezky zavázané. Velmi vhodné jako dárek. Určitě udělají radost. 


4 z 10 omalovánek jen tak pro představu, aby jste věděly jak vypadají. Tyto čtyři mě nejvíce zaujaly.



Jak už jsem zmínila najdete na stránce bižuterii. A to i tyto velmi populární a moderní Oboustranné perlové náušnice. Mají je v několika barvách. Já si vybrala tyto světle růžové. Když se podíváte na eshop najdete je v několika barvách i tzv. popraskané perly. Náušnice stojí 89 Kč.



Tady můžete vidět jak náušnice vypadají na uchu.Můžete si velkou perlu dát dopředu a malou dozadu. Ale nejčastěji se nosí tak jak můžete vidět na druhé fotce. Podle mě to vypadá velmi pěkně a zároveň elegantně.


Můžete tu najít i spoustu doplňků do vlasů. Například různé čelenky nebo mašličky.  Najdete zde i tuto Gumičku do vlasů , která je spojená kovovou sponou. Obyčejný culík tím ozvláštníte a vypadá to velmi hezky. Navíc si můžete vybrat mezi zlatou a stříbrnou barvou. Gumička stojí 89 Kč.


A poslední věc co mi přišla je zase z bižuterie. Tentokrát Náhrdelník s pohyblivou sovou . Náhrdelník je delší, sovička vypadá hezky a precizně vyrobená. Mají ji i ve zlaté barvě. A stojí 99 Kč.
K náhrdelníku tam najdete i prstýnek se stejnou sovou. A nebo i jiné náhrdelníky se sovami.


Detailnější fotografie sovy



Pokud vás věci a eshop zaujaly nabízím vám k objednávce 5% slevu po zadání kódu Irena a sleva se vám automaticky odečte.
Tak se určitě na eshop maleradustky.cz podívejte, třeba vás něco zaujme.
Hezký den :)

pátek 22. ledna 2016

Valentýnská limitovaná edice- Valentine Who Cares? Essence

Ahoj holky,

 značka Essence si pro nás zase připravila další limitku a tou je Valentine Who Cares?
V drogeriích jsem jí ještě neviděla ikdyž má být dostupná od ledna do února. Mě osobně tato skoro vůbec nezaujala.



Oficiální popis limitované edice
Vždy spolu: bffs! nová trendová edice “valentine – who cares?” přemění valentýn na den přátelství.
Divoká a rebelská- opouštíme od starých tradic a věnujeme den zamilovaných svým nejlepším kamarádům a kamarádkám, což znamená spoustu zábavy a akce pro dva. Beauty produkty v dramatických odstínech červené, modré a černé spolu s metalickou béžovou a khaki tě budou bavit. Náš favorit: umělé řasy ve dvou verzích a umělé nehty click & go. Tetování na obličej a tělo se symbolem nekonečna je skvělým symbolem přátelství a limitovaná toaletka s ovocno-květinovou vůní probudí v každé z nás rebelskou královnu. 

Oční stíny 
     
Vysouvací krémové oční stíny ve tvaru pera se jednoduše nanáší i rozmazávají. Pro dramatické kouřové oční stíny v metalické béžové nebo třpytivé khaki.

01 love is in the air – don't breathea 
02 l.o.v.e. blah blah blah


Krémová kajalová tužka 



Krémová tužka na oči se jednoduše rozmazává a pomůže ti vyčarovat na očním víčku dramatický kouřový efekt v intenzivním černém odstínu. Díky kuželovitému tvaru hrotu se navíc nemusí tužka ořezávat.


01 sisters before misters



Umělé řasy

     

Umělé řasy ve dvou unikátních verzích- řasy plné objemu a řasy, které se směrem k vnějšímu koutku oka zahušťují- pro dramatický look.



Tekutá rtěnka 



        

Tekutá rtěnka sjednocuje krytí rtěnky a lesk na rty. Ve světlém a tmavém odstínu červené pro wow efekt.

01 crew love is true love a 02 i'm not into roses




Fixační pudr 



Kompaktní pudr s jemnou transparentní texturou zafixuje make-up a zmatní pokožku. S ozdobným reliéfem na povrchu.


Laky na nehty 


                                           

Čtyři laky na nehty pro nepřehlédnutelnou manikúru- khaki, červený se semi matným latexovým efektem, modrý a béžový s metalickým efektem.
01 l.o.v.e. blah blah blah
02 talk to the hand!
03 crew love is true love,
 04 love is in the air - don't breathe!



Umělé nehty



Vyšperkuj si nehty cool umělými nehty v mandlovém tvaru-  v černém odstínu s červeným podkladem. Jednoduše si vyber požadovanou velikost a nalep na nehty. Stvořené pro party.


01 fly off cupid!

Razítko 



Všechny nejlepší kámošky, pozor! Vzor nekonečna si můžeš obtisknout na tělo, obličej nebo nehty spolu s tvojí nejlepší kámoškou jako symbol vašeho přátelství. Razítko jednoduše smyješ.

01 sisters before misters



Toaletní voda


 

Ovocně sladká, svěží a trošku drzá- vůně v tobě probudí rebelskou královnu a připomene ti zábavné chvíle s tvojí nejlepší kamarádkou. Hlava vůně nabízí nektarinku, jablko a hrušku, srdce švestku a pražené mandle pro sladký nádech a základ dotváří vůni santalovým dřevem, pižmem a lékořicí.


To je celá Valentýnská limitovaná edice. Líbí se vám? 
Co vás zaujalo a co si pořídíte? Já z tédle asi nic. 
Hezký den holky. 

úterý 19. ledna 2016

Online nákupy z Primarku 1

Ahoj holky,

po delší době tady mám nějaký článek s oblečením. Je to online nákup z Primarku. Primark mám velmi ráda, ale nikdy jsem v něm nebyla. Oblečení a ostatní věci si tam kupuji přes facebookové skupiny. Věci tam seženete sice trošku dražší než jsou v Primarku, ale ne o nějak moc. Na Facebooku najdete několik skupin, které pořádají online nákupy. Já jsem zatím narazila asi na 4. Ale nakupovala jsem zatím jen ve dvou a na obě dvě vám dám odkaz. 
Teď se vrhneme už na to co jsem si pořídila. Jinak ještě chci zmínit, že všechny tyto věci jsem si neobjednala najednou, ale jsou to vždy menší nákupy spojené do jednoho. 

První skupina na kterou jsem narazila je Primark pro děti a dospělé, kde jsem si hned něco vybrala. Konkrétně jsem si vybrala tři věci. 
1. Tílko s příjemnou krajkou cena 60 Kč
2. Tílko, které tu vyfocené nemám žlutě neonové cena 60 Kč


3. Růžičkové legíny cena 135 Kč



Můj druhý nákup ze stejné skupiny se skládal ze 4 věcí.Samozřejmě vždy platíte poštovné.

1. Set pilníků byly tam 4 cena 35 Kč


2. Vínové tričko s peříčky cena 149 Kč


3. Proužkované tričko se šněrováním cena 149 Kč


4. Vanilkovo-kokosová svíčka cena 50 Kč


A zatím můj poslední nákup z této skupiny, který se konal hned první týden v lednu.

1. Zrcátko s pandou cena 40 Kč


2. Odchlupovač také s pandou cena 40 Kč 


3. Pinzetky cena 40 Kč


Všechny moje tři online nákupy s touto skupinou. Určitě si ještě někdy něco pořídím. S paní je velmi super dohoda, dělá i osobní předání, takže nemusíte platit poštovné.

A druhá skupina Primark pro deti a dospele u které jsem si zatím objednala jen jednou. A to dvě trička. V této skupině je všechno trošičku levnější než v té první.


1. Šedé tričko s potiskem cena 130 Kč



2. Černé tričko s textem cena 140 Kč



Tak to je pro dnešek vše holky. Myslím si , že každý neví , že existují online nákupy z primarku, tak aspoň takhle jsem vás o nich mohla informovat a ukázat vám, co já jsem si takhle pořídila.
Máte rádi Primark?