neděle 28. srpna 2016

O.P.I. nail envy Hawaiian orchid


Ahoj holky,

dnes tu pro vás mám recenzi na jeden skvělý produkt na nehty. Jedná se o výživný lak od značky O.P.I nail envy v odstínu Hawaiian Orchid.


Tento lak má 15 ml a stojí 590 Kč. Seženete ho na eshopu www.zdravi-krasa.cz. Výživný lak je dostupný ve 4 odstínech. Já si vybrala Hawaiian orchid ten je z nich nejtmavší. Ostatní tři odstíny jsou barevně podobné tomuto jen jsou světlejší.




Je to výživný přípravek s vysokým leskem. Obsahuje zpevňující proteiny, kalcium a antioxidanty, které zaručují dlouhé, pevné a silné nehty.
Lak se má aplikovat každý den, po týdnu odlakovat a znovu opakovat.




Lak jsem si vybrala, protože moje nehty byly delší dobu slabé a pořád se lámaly. Tento výživný lak mě zaujal hlavně proto, že není průhledný, ale klasicky barevný. Což je pro mě důležité, nevydržela bych jen s průhledným lakem na nehtech.




Lak jsem měla na nehtech zhruba měsíc. A mohu říct, že tak pevné nehty jsem nikdy neměla. Opravdu nikdy. Jsou mnohem méně ohebné než byly, ale stále pružné natolik aby se nelámaly.
Nehty mi i mnohem rychleji rostou.
Jsem s ním naprosto spokojená a mohu vám ho jedině doporučit.



Znáte tuto výživu na nehty? Nebo ji dokonce máte?

sobota 27. srpna 2016

Online nákupy z Primarku 5

Ahoj holky,
dnes tu pro vás mám na ukázku dalších pár věcí, co jsem si pořídila díky online nákupům z Primarku co probíhají na facebooku.


Jako první tu mám balení ponožek za 69 Kč
Ponožky mohu doporučit jsou přijemné a kvalitní.



Kraťasy na spaní 149 Kč
Kdybych jich neměla už tolik koupila bych si jich víc, protože všechny jsou hezké. 



Kalhotky 40 Kč



Čokoláda ve tvaru srdce 40 Kč
bohužel mi přišla zlomená



Polštářek srdce 120 Kč
Z minula mám už bílý.



Umělé řasy 60 Kč
Mají několik druhů, ale všechny hezké.


Závěsná dekorace 50 Kč


Tak to je tentokrát vše. Doufám, že vám takto stačí jen ukázat co jsem si objednala. Není k tomu moc co napsat. Z online nákupů objednávám většinou dvakrát do měsíce.

sobota 20. srpna 2016

Karamely Four duvet




Ahoj holky,

dnes tu pro vás mám zase jednu recenzi. Tentokrát na cukrovinky Four duvet.
 Tyto cukrovinky možná z vás nikdo nezná, proto vás o nich chci informovat. Cukrovinky jsou vyráběny ručně. Což se v poslední době už moc nevidí.

V aktuální době se zabývají výrobou karamel, marshmallows a ovocná lízátka.
Všechno je krásně zabaleno takže můžete klidně cukrovinky darovat. 
Můžete si je objednat na stránce www.fourduvet.czwww.fourduvet.cz


Já osobně jsem vyzkoušela pět druhů karamel. Vyrábějí jich, ale sedm.
 Jak můžete na této fotce vidět každé karamely mají jinak barevné balení. 
Všechny druhy karamelek obsahují smetanu, proto jejich chuť je jemná, ale přesto výstižná.



Karamely s hořkou čokoládou a chilli

Tyto karamely mě velmi zaujaly. Ale nejsou pro mě tím pravým. Po kousnutí do ní se mi v puse objevila dobrá čokoládová chuť, ale sekundu na to následovala velmi pálivá chuť. Snědla jsem jednu a stačilo mi to. Přítel snědl zbytek a chutnaly mu, protože má rád pálivé.
Pokud máte rádi chilli tak doporučuji. Obsahují chilli koření Habanero.





Karamely s mořskou solí
Této chuti jsem se trochu bála. Bála jsem se, že budou moc slané. Po rozbalení karamely jsem, ale ucítila krásnou vanilkovou vůni, protože obsahují bourbon vanilku. Tak jsem neváhala a vložila do úst. Chuť je výborná trochu soli v nich je cítit, ale není to nic přehnaného. Mohu doporučit.





Karamely se smetanou a jahodami
Tyto mi chutnaly opravdu nejvíce. Byla v nich hodně cítit smetana a chuť jahod byla výrazná. Chutnají skoro jako jahodová dřeň.
Pokud milujete jahody musejí pro vás být jasnou volbou.



Karamely s hořkou čokoládou
Velmi dobré, chuť hořké čokolády je výrazná. I když hořkou čokoládu moc nemusím v těchto karamelech je výborná.


Karamely coffee arabica
A poslední příchuť z mých pěti je coffe arabice. Karamely obsahují 2,3% kávy Brazil Santos. Chuť kávy je opravdu výrazná.


Další dvě příchutě které jsem já nechutnala jsou banán s kešu oříšky, citrón s levandulí.
Na stránce si můžete vybrat i druh balení. Tato co jsem měla já jsou po 60g a obsahují 7ks karamel a stojí do 50 kč. Můžete si objednat i 10 ks karamel volně nebo balení 4ks zabaleno s mašlí.

Marshmallows vypadají také dobře mají je například v příchutích s bílou čokoládou a pistáciemi, s malinami, s citrónovým krémem,a další.
Lízatka je možné objednat po jednom kusu. Jeden kus vyjde na 20 kč. Příchutě mají ananas,brusinky, černý rybíz,jahody, grapefruit,kiwi, zázvor a jahodami s okurkou.

To je pro dnešek vše. Karamely vám mohu jedině doporučit. Jsou opravdu výborné.

Zkoušely jste už tyto karamely nebo marshmallows?

pátek 19. srpna 2016

Náramek s 13-ti přívěšky

Ahoj holky,

dnes tu pro vás mám krátkou recenzi na jeden krásný náramek z eshopu postovnezdarma.cz

Náramek je klasicky stříbrný,bižuterní kov. Obsahuje tedy 13 přívěšků. 
Je dlouhý 19 cm.

Stojí 209 Kč a najdete ho přímo zde.


Oficiální obrázek náramku ze stránky.

Módní náramek s 13-ti přívěsky

Jak můžete vidět přívěšky jsou opravdu krásné, obsahují kamínky. Je zde například srdíčko,prstýnek,klíč,kříž,zámek,hvězdička,měsíc apod.

Takto vypadá náramek na ruce.


Délka náramku a záběr na všechny přívěšky.


Ještě jedna fotka náramku na ruce, zde jsou vidět ostatní přívěšky.


Náramek mohu doporučit. Vypadá krásně a já jsem s ním velmi spokojená.
Líbí se vám holky?

čtvrtek 11. srpna 2016

Kosmetické nákupy za Červenec

Ahoj holky,

jelikož nám měsíc červenec zase hrozně rychle utekl, tak tu pro vás mám kosmetické nákupy za červenec. Snažím se moc už nenakupovat a nebo kupovat jen to co potřebuji. Ale znáte to, když vidíte nějakou slevu, tak to prostě musíte mít :D A to je můj případ. 
Tak se pojďte mrknout co jsem si pořídila.



Jako první dva produkty tu mám Čistící mléko od Lorealu a Pleťové tonikum od Dermacolu. Ani jeden z těchto produktů jsem dříve neměla a tak jsem si řekla že je vyzkouším. Navíc v drogerii Teta stál každý produkt v akci jen 30 Kč. Nekupte to. 




Další dva produkty jsou na vlasy. První je Ošetřující sprej od Aussie na rozčesávání vlasů, který je opravdu skvělý a jsem s ním moc spokojená. Koupila jsem ho v Rossmanu za 99 Kč.
A druhý produkt je od Loreal sprej pro objem vlasů s matným efektem. Ještě jsem ho nevyzkoušela.
Také jsem ho koupila v Rossmanu asi za 50 Kč.



V Rossmanu jsem si koupila Posilující sprej od Lorealu, vzala jsem ho rovnou dvakrát. Jeden pro vás do příští soutěže. Stál 69 Kč.



Na dovolenou jsem si koupila Nubian opalovací olej SPF 6 za 50 Kč a Sprej na vlasy který chrání před UV filtry za 40 Kč.



Chtěla jsem vyzkoušet nějaký šampon na vlasy od Isany a tak jsem si na zkoušku vzala tento, který obsahuje keratin. Stál 30 Kč a ještě jsem ho nepoužila.
V Lidlu mají nové sprchové gely a tělová mléka. Já si pořídila jen sprchový gel. Podle balení můžete vidět, že jsou hodně inspirované Dermacolem.
Mají je ve 4 vůních. Já si vzala Pinacoladu a opravdu krásně voní. Sprcháč stojí 30 Kč a tělové mléko 40 Kč.



Jelikož jsem potřebovala voděodolnou řasenku sáhla jsem po této Get big lashes od Essence. Stála v Rossmanu v akci 47 Kč, ale s řasami vůbec nic neudělá. Když už jsem tu byla vzala jsem si do zásoby můj oblíbený krajkový pudr od Dermacolu ve slevě stál 60 Kč.




Dále jsem si tu koupila Oční stín od Rival de loop young za 40 kč, který mi krásně sedí na obočí. 
Stojan kosmetiky Makeup Revolution vyprodával některé produkty a tak jsem také něco musela koupit.

Koupila jsem si dva oční stíny jeden hnědý a zlatý. Jeden vyšel na 15 Kč.




Od Makeup Revolution jsem si koupila na zkoušku i jeden Lesk na rty v krásné lososové barvičce a Lak na nehty, který je skvělý. Každý produkt stál také 15 Kč.



To je z červencových nákupů vše. Co jste si koupily vy? Koupily jste si také něco z výprodeje Makeup revolution?

neděle 7. srpna 2016

Spotřebováno za měsíc květen a červen

Ahoj holky,

dnes tu pro vás mám po delší době konečně spotřebováno. Toto spotřebováno je za dva měsíce květen a červen. Jelikož poslední dobou mi produkty jen a jen přibývají, ale zbavit se jich a dopotřebovat je mi nějak nejde.

Jako první tu mám zase jedno balení  Vlhčených ubrousků Linteo, která mám v každém spotřebováno protože jsou skvělé a můžu je doporučit.



Dodělala jsem i můj oblíbený Makeup Affinimat od Maybelline, který se už asi přestal prodávat, protože jsem ho nikde neviděla. Seděl mi skvěle, i když byl tekutější, krytí měl skvělé.



Čeho mám velkou spotřebu jsou laky na vlasy. A můj nejoblíbenější je rozhodně Taft ve zlaté barvě. S tím jsem velmi spokojená a jiný lak už ani nekupuji.



Když ještě nebylo takové teplo napouštěla jsem si pořád vanu. A tuto pěnu od Baley mohu doporučit, krásně jemně voněla. Já ji dostala ve swapu.


To co kupuji pořád dokola jako vlhčené ubrousky od linteo jsou odličovací tamponky od Caterine z Kauflandu. Ne jen že jsou nejlevnější na které jsem narazila, ale i mi velmi vyhovují.



Konečně jsem spotřebovala Micelární vodu od Vichy, přišlo mi, že mi její spotřebování trvalo celou věčnost. Byla fajn, ale za tu cenu si jí asi už znova nepořídím.



Tělové spreje od Playboye mám ráda, voní hezky a i dlouho vydrží a navíc stojí jen okolo 60 Kč a na léto jsou lepší než klasické vůně.



Předposlední produkt je Sérum na vlasy Essence Ultime omega repair. Toto sérum jsem používala snad přes rok, protože kvůli pipetě se velmi dobře aplikuje a stačí ho malé množství. Toto sérum nedoporučuji měla jsem mnohem lepší.



Poslední věc z dnešního spotřebováno a také jediná z dekorativní kosmetiky. Řasenka od Kosmetiky Moje. Řasenka se jmenuje Senza a byla opravdu senzační.
Krásně prodloužila řasy.


Tak to je pro dnešní spotřebováno vše. Měly jste některý z těchto produktů holky? 

úterý 2. srpna 2016

Parfémy Esentis

Ahoj holky,
dnes tu pro vás mám recenzi na parfémky Esentis, které najdete na stránce www.esentis.cz.
Na stránce najdete parfémy jak pro muže tak pro ženy. Jsou v minibalení, které má 22 ml, proto je vhodné do kabelek a i na cesty. Nebo do letadla.




Firma Esentis dělá vůně, které jsou inspirované drahými a oblíbenými parfémy. Na stránce najdete například vůně inspirované značkou Chanel, Armani, Dior, Versace,YSL apod.
Sortiment se pořád rozšiřuje a přibývají nové a nové vůně.
Vůně mají klasický rozprašovač, ne kuličku jako většina malých vůní.
Výdrž vůně opravdu není na celý den, ale kvůli velikosti ji můžete mít stále u sebe a použít kdykoliv chcete.  Každý flakonek vůně má svojí papírovou krabičku. Každá vůně má jinak barevné víčko i samotná vůně ve flakonku je jinak barevná. Takže se nemusíte bát, že by jste je od sebe nerozeznaly.




S firmou Esentis jsem velmi spokojená. Komunikace byla skvělá, doručení rychlé.
Jeden parfémek stojí 90 kč, ale vždy mají na některý parfém akci a ten je trošku levnější.

Jako první jsem si vybrala parfém číšlo 78 inspirovaný Versace Bright Crystal. Vybrala jsem si ho proto, že tento parfém vlastním v originálu a chtěla jsem posoudit vůně a srovnat je.
Vůně voní opravdu hodně podobně jako originál, což je podle mě skvělé. Aspoň sebou teď všude nemusím tahat velké flakon parfému, ale stačí mi tato miniaturka.




Jako druhý jsem si vybrala parfém inspirovaný Calvin Klein Eternity Now číslo 179. Tento parfém nemám, takže nemůžu posoudit jestli voní aspoň trochu stejně. Ale mě se jeho vůně velmi líbí.




Tak to je pro dnešek vše. Znáte tyto parfémky? Máte nějaký?
Já jsem s nimi velmi spokojená.