sobota 25. února 2017

Bio Arganový olej Saloos

Ahoj holky,
dnes tu pro vás mám po delší době recenzi na další produkt od značky Saloos. Tentokrát se jedná o oblíbený Arganový olej.

Arganový olej se vyznačuje silnými antioxidačními účinky a vysokým množstvím přírodního vitamínu E, který navrací pleti pružnosti.
Obal je skleněný, obsahuje pipetu k aplikování. Používám ho večer před spaním, nejdříve pleť trochu navlhčím, díky tomu se olej dobře vsákne do pleti. Nanáším přibližně 3 kapky oleje. 
Pleť po něm není mastná ani lesklá. Naopak je hezky vyživená a hydratovaná.  






Blahodárně působí na zarudlou a vysušenou pokožku trpící ekzémy nebo lupenkou. 
Zpomaluje stárnutí pleti a zjemňuje vzniklé vrásky.
Pár kapek si dávám i do konečků vlasů. Ty jsou potom lesklé a netřepí se tolik. 
Vhodný k použití očního okolí nebo na zklidnění pokožky po holení. Zabraňuje tvorbě strií a zpevňuje měkké nehty. Vhodný i na dětskou pokožku.




Olej má velmi světlou žlutou barvu a voní klasicky "olejově". Parfemaci z oleje žádnou necítím. 
Je získáván z plodů argánie trnité a to lisováním za studena. Arganový olej od Saloosu je bio kvality, bez konzervačních a syntetických vonných látek.
Lahvička obsahuje 20 ml jeho cena se pohybuje okolo 120 Kč.  


Máte rády arganový olej? Už jste tento zkoušely?

sobota 18. února 2017

Přírodní kosmetika Biorythme

Ahoj holky,

dnes tu pro vás mám recenzi na pár produktů.Jedná se o produkty značky Biorythme.
Všechny produkty jsou přírodní. Každý produkty vyrábí jedna a ta samá osoba a já paní Anetu velmi obdivuji, protože produkty vyrábí s láskou.
Tato kosmetika je 100% vegetariánská, není testována na zvířatech.

Pleťový krém citronová meduňka 

Tento krém je určen pro mastnou a smíšenou pleť. Konzistence je spíše hutnější tudíž je to takový balzám. Obsahuje bambucké máslo, cenný olej z chia semínek, éterické oleje z meduňky a citronely.
Vůně krému je svěží po meduňce.
Používala jsem ho vždy ráno pod makeup. Na pleti netvoří mastný film, rychle se do pleti vstřebává. Pleť je po něm hezky vyživená. Teď přes zimu jsem měla problémy se suchou kůží, na čele se mi tvořily šupinky. Ale po používání tohoto krému zmizely.





Krém obsahuje 30 ml a jeho cena je 239 Kč. Balení je hezké, plechové. Přijde vám v organzovém sáčku, takže ho můžete rovnou využít jako dárek.



Pleťový krém kakaové máslo vanilka
Krém je určen pro citlivou a normální pleť.Obsahuje bambucké a kakaové máslo, kokosový, mandlový olej, avokádový olej, a pravou vanilku. Konzistence je lehká, působí velmi nadýchaně.
Když jsem krém otevřela, ucítila jsem krásnou vůni. Tento krém opravdu nádherně voní po vanilce. Ještě jsem neměla pleťový krém, který by takto voněl. Používala jsem ho na noc.Rychle se vstřebává, pleť po něm není mastná.

Z tohoto krému jsem nadšená a mohu vám ho doporučit.
Obsahuje 30ml a cena je 239Kč.



Balzámy na rty malina a meloun
Balzámy jsou klasicky ve vysouvací tyčince. Mají klasickou konzistenci balzámu a tak se dobře po rtech roztírají.
Obsahují olivový,mandlový olej,včelí vosk, bambucké máslo, olej z chia semínek.
Malinový balzám má jemnou růžovou barvičku, maliny z něj jsou opravdu cítit.
I když jsou balzámy barevné rty nebarví jen na nich zanechá jemný lesk.
Melounový balzám vůně je decentní nic extra silného. Na rtech je příjemný. 
Balzám najdete ještě v dalších vůních jako je mandarinka, vanilka, jahoda a med.

Obsahuje 4,8g a stojí 99Kč. S balzámy jsem spokojená. Rty krásně hydratují na rtech vydrží delší dobu. Jsou mnohem lepší nez známé EOS balzámy. Ty se rty skoro nic nedělají. Za to tyto balzámy ano a jsou i levnější.
Stojí za to vyzkoušet.


100% Přírodní deodorant růžová zahrada
Balení je vysouvací a plastové. Deodoranty se prodávají ve dvou velikostech malé a velké. Tento je zrovna velký. Obsahuje kakaové máslo , růžový olej, a kapky levandule.
Má 30 g a jeho cena je 219Kč.
Sice obsahuje kapky levandule, ale ty v něm já necítím. Cítím jen jemnou vůni růží. Vůni cítím i několik hodin poté co jsem deodorant aplikovala. Deodorant neobsahuje soli hliníku ani jiné konzervanty.
Sice se s ním trochu potit bude, ale pot neucítíte.
Teď už jsou tyto velké deodoranty v průhledných obalech.
Pokožku nedráždí, takže ho můžete použít i těsně po oholení. 




100% Přírodní deodoranty citronová meduňka, levandulové pole

Tyto deodoranty mají menší balení, obsahují 15g a jejich cena je 139Kč.
Citronová meduňka obsahuje kombinaci éterických olejů z meduňky a citronely. Tato kombinace vytváří svěží vůni. Vůně je hlubší takže je vhodná i pro muže.

Levandulové pole obsahuje levandulovou silici, která v deodorantu nádherně voní. Když si tento deodorant ráno aplikuji ještě k večeru jeho vůni lehce cítím.
Deodoranty vám mohu doporučit. Já jsem s nimi spokojená.
Ze všech produktů, které jsem vyzkoušela jsem nadšená.






Znáte tuto kosmetiku? Už jste od ní něco vyzkoušely? Který produkt vás nejvíce zaujal?


pátek 17. února 2017

Sagrada Natura - Arganový olej

Ahoj holky,

dnes tu pro vás mám další recenzi. Tentokrát rovnou na dva produkt s arganovým olejem. Jedním je přímo arganový olej a jako druhý tělové mýdlo. Tyto produkty jsou od značky Sagrada natura.
Produkty této značky vyrábí čeští výrobci. Kosmetika je přírodní s BIO certifikací. Suroviny nakupují v Česku a Maroku od prvovýrobců.



Tělové mýdlo Arganové pohlazení
Přírodní ručně vyráběné glycerinové mýdlo. Obsahuje arganový olej Arganeol, palmový, kokosový,slunečnicový, bambucké máslo, bílý včelí vosk, bílý jíl, esenciální vonné oleje. Mýdlo je zdobeno kosmetickou drcenou slídou zlaté barvy.
Hmotnost 100g, cena 169,-

Mýdlo můžete použít k umytí celého těla. Obsažený arganový olej tělo hezky hydratuje a vyživuje, proto nehrozí, že pokožka bude vysušená.




Mýdlo mohu doporučit, byla jsem s ním spokojená. Používala jsem ve sprše místo sprchového gelu. Mýdlo hezky pění a krásně voní. Tělo po něm bylo hydratované, takže ani není potřeba použít tělový krém.
Mýdlo by bylo pěkné i jako dárek.



Arganový olej 
Arganový olej je lisovaný za studena z jadérek ořechů Argánie trnité. Obsahuje velké množství přírodního vitamínu E, mastné kyseliny omega 9 a omega6. Neobsahuje žádnou parfemaci, barviva, konzervanty.
Je to 100% čistý a RAW rostlinný olej lisovaný za studena v Maroku v ženské manufaktuře fungující  na fair trade principech.
Je vhodný pro všechny typy pokožky pleti a vlasů.

Balení je hezké z tmavého skla, obsahuje 50ml. Jako aplikátor slouží praktická pipeta, kterou u tohoto produktu velmi oceňuji. 
Konzistence je středně hustá, není řidká jako voda, zabarvený je lehce do žluta.
 Vůně je lehká, příjemná, není to nic extra výrazného.
Olej jsem používala každý večer. Nanášela jsem zhruba 2-3 kapky, které mi stačily na celý obličej.
Pleť je po nanesení mastná, proto doporučuji aplikovat na noc.
Bojuje proti stárnutí buněčných struktur a regeneruje pokožku. Hloubkově vyživuje a hydratuje, pleť hned po první aplikaci je hebká. Při pravidelném používání by se měla snížit tvorba kožního mazu, což mohu potvrdit moje pleť je smíšená až mastná. Teď po používání mi mastná nepřijde, ani se mi zatím netvoří žádné akné.
Má hojivé účinky, proto ho můžete nanést na akné, ekzém, lupenku, kožní záněty.



Arganový olej jsem zkusila použít i do vlasů. Jelikož se mi vlasy celkem rychle mastí nepoužila jsem na celé vlasy, ale jen do konečků. 
Konečky jsem po něm měla lesklé, přestaly se mi pomalu třepit až se zacelily.
Jestli máte problémy s pokožkou hlavy měl by vám také pomoci stačí aplikovat pár kapek na pokožku a vmasírovat. Olej vám tak i vyživý vlasy přímo od kořínků a budou celé posílené.
 





Za mě je to tedy velmi povedený kousek a pokud zaujal i vás, tak na eshopu ho seženete za 439 Kč, což sice není úplně málo, ale můžu říct, že vydrží opravdu dlouho a za ty účinky podle mě rozhodně stojí. Ale na eshopu najdete i menší balení, které má 10 ml a jeho cena je 139Kč. Když si produkt zamilujete vyplatí se si pořídit lahvičku o 100ml jejíž cena je 729Kč.





Znáte tento eshop? Zaujal vás arganový olej? Zkoušely jste již tento produkt?

čtvrtek 16. února 2017

Driclor antiperspirant

Ahoj holky,

dnes jsem si pro vás připravila recenzi na antiperspirant Driclor Solution roll on proti nadměrnému pocení.
Objednala jsem si ho na eshopu lékárny benu.cz


Unikátní antiperspirant roll-on Driclor Solution účinkuje dlouhodobě, a pomáhá tak trvale vyřešit nepříjemnosti spojené s nadměrným pocením. Roztok, ideální zejména k aplikaci na místa těla se zvýšenou mírou perspirace, dlouhodobě snižuje pocení. Driclor je vysoce účinný a snadno a rychle s ním dosáhnete žádané míry omezení potivosti. Přípravek neobsahuje žádnou vůni, je tedy vhodný pro muže i ženy. Přípravek je bezpečný a mohou ho používat i těhotné a kojící ženy. 




Vhodný pro všechny typy pokožky. Nepoužívejte na poraněnou, podrážděnou či nově oholenou, depilovanou pokožku. 
Při používání se může vyskytnou pálení nebo svědění v ošetřených místech. 
Driclor jsem používala jen na podpaždí. Hned po první aplikaci mě podpaždí pálilo a měla jsem tendenci si ho drbat, protože mě opravdu svědilo.
Další dny to ustoupilo a vše bylo v pořádku. 






Při první aplikaci se nemá nanášet plná vrstva aby se předešlo pálení a svědění. Aplikujte ho minimálně dvě hodiny po koupeli. Podpaždí neholte 24 hodin před ani po použití výrobku. 
Má se používat jen před spaním, a tak jsem ho také používala.
Driclor se aplikuje na suchou pokožku a nechá se zaschnout. První týden nanášejte každý večer. Když se pocení sníží můžete intervaly prodloužit. Následně aplikujte 2x-3x týdně. Později stačí použít jednou za týden. 
Následující den po použití podpaždí omyjte a osušte. 

Antiperspirant má klasický roll on. Obsahuje 20ml a jeho cena je 229Kč.

Zkoušely jste ho? Jste s ním spokojené?


úterý 14. února 2017

Spotřebováno za leden



Ahoj holky,

za měsíc leden jsem toho moc nespotřebovala, ale i tak vám tu ukážu dopotřebované produkty. 


Tento měsíc jsem dopotřebovala dva makeupy jeden od Catrice Photofinish. Makeup byl celkem fajn, je levný stojí okolo 120Kč. Není moc krycí. Míchala jsem si ho s jiným makeupem.
Druhý makeup je od Dermacolu 24h control, tento makeup mám ráda bylo to už mé druhé balení. Celkem všechny makeupy od Dermacolu jsou skvělé.
Kryje dobře, na pleti vydrží celý den, nezalízá do vrásek. Cena okolo 300Kč.




Od Avonu mám ráda pěny do koupele nebo mléka do koupele.Dnes tu mám spotřebované právě Mléko do koupele medové. Krásně voní a udělá hezkou pěnu. Mohu doporučit. Mají i více vůní.




Šampon DOVE z řady regenerate nourishment mohu doporučit. Vyhovoval mi, vlasy po něm vypadají hezky. Teď jste mohly vidět v nákupech, že jsem si z této řady koupila i kondicionér.
Cien kondicionér repair stojí sice 40 Kč, ale na to že má obsahovat keratin mi moc nevyhovoval. Raději si koupím dražší produkt.




A poslední produkt z lednového spotřebováno je Maska na vlasy od Syossu pro barvené vlasy. Hezky voněla, vlasy po ní byly hladké a vypadaly zdravější. 



Taky víc nakupujete kosmetiku než spotřebovává te?

čtvrtek 9. února 2017

Novinky Catrice


Ahoj holky,

jak jste si mohly všimnout tak se v drogeriích vyprodávají některé produkty od Catrice za 54,90 Kč. Místo nich budou nové produkty, které si dnes ukážeme.


Tužka na oči 


Tužka na oči, která by měla vydržet až 18 hodin. Obsahuje ořezávátko takže je ideální na cesty. 




Tvářenka


Ultra jemná, pudrová a sametově matná textura. Tvářenka nabízí kombinaci matného a rozjasňujícícho odstínu s jemnými třpytkami. Obě textury můžeš aplikovat zvlášť nebo dohromady. 



Barva na rty 



Krémová barva na rty obsahuje avokádový olej . Houbičkový aplikátor je na rtech příjemně jemný. 
Ve dvou odstínech korálovém a berry. 



Rtěnka



Krémová, jemná a barevně intenzivní textura s arganovým olejem. Dva odstíny nakombinované ve tvaru diamantu, na rtech vytvoří ombré efekt. 



Řasenka



Řasenka s temně černou texturou a elastomerovým kartáčkem. Krásně zatočí řasy, objemový efekt je vidět hned po první aplikaci. 
I ve voděodolné verzi. 




Paletka očních stínů




Devět pigmentovaných  pudrových očních stínů . V odstínech tělové, růžové, a hnědé s různými efekty. 





Pořídily jste si něco z výprodeje? Líbí se vám některý z nových produktů? 

úterý 7. února 2017

Kosmetické nákupy za měsíc prosinec a leden


Ahoj holky, 

dnes jsem si pro vás se spožděním připravila kosmetické nákupy za měsíc prosinec a leden. Moc tady toho není i když je to za dva měsíce. Ale v prosinci jsem kupovala především dárky pro všechny ostatní, ale to každá z vás. Proto jsem nákupy sloučila dohromady.


Při nákupu jídla v Kauflandu jsem se šla podívat do kosmetické části a v akci tam měli Olej na vlasy od značky Bione jen za 20 Kč hned jsem si ho musela vzít.




Dále jsem si tu pořídila moje dva nejoblíbenější sprchové gely od Dermacolu z řady Aroma Ritual. Vůně vodní meloun a belgická čokoláda. Jeden stál 30 Kč.




V drogerii dm jsem si koupila set Krému na ruce a Mýdla na ruce s krásnou ovocnou vůní. Set stál 100 Kč.




V Tetě mě zaujaly produkty značky Tesori d´Oriente. Produkty mají krásné obaly, vybrala jsem si pěnu do koupele za 80 Kč.



V tetě jsem si v akci koupila Šampon na vlasy od Syossu. Jak jste si mohly všimnout šampony a kondicionéry od Syossu kupuji docela často. Pokaždý jiný, ale všechny obsahují keratin.
Tento jsem ještě neměla, ale brzy na něj přijde řada a začnu ho používat. Stál 60 Kč což je za šampon o obsahu 500ml skvělé.




Když jsem tu byla přihodila jsem do košíku Balzám na vlasy od Gliss kur za 38 kč.




Tři produkty jsem si objednal z benu lékárny. Objednala jsem si Antiperspirant Driclor za 243 Kč.
Biodermu Sensibio H2O 500 ml za 399 Kč a Bioderma Sébium H2O 250ml za 304Kč.




V Rossmanu jsem si v akci koupila další produkt od značky Syoss a to Kondicionér také za 60 Kč.




Druhý produkt z Rossmanu Kůra pro regeneraci vlasů od Gliss kur za 62 Kč. Také byla v akci.




Do košíku jsem tu přihodila Deodorant od FA s ovocnou vůní za 25Kč.




U pokladen měly Šumivou tabletu do vany od Kneippu za 20 Kč tak jsem si také jednu vzala.




Poslední týden v lednu jsem si v drogerii Teta koupila Šampon a Kondicionér od Gliss kur z řady Winter Repair. Každý stál 38 Kč.




A poslední produkt z těchto kosmetických nákupů je ještě jeden Kondicionér tento je od DOVE z řady regenerate nourishment. Stál 40 Kč, už jsem měla šampon a byla jsem s ním spokojená.




Co jste si v poslední době koupily vy? Kupujete produkty když jsou v akci do zásoby nebo ne?

neděle 5. února 2017

Dermacol Ultimate lifting shield makeup


Ahoj holky, 

dnes jsem si pro vás připravila recenzi na jeden z mých nejnovějších makeupů.
Od značky Dermacol jsem vyzkoušela již pár makeupů a se všemi jsem byla spokojená.
Teď jsem se rozhodla pro Intenzivní liftingový make-up má snižovat hloubku vrásek, i zabraňovat jejich vzniku a vyhlazovat pleť.




Jeho konzistence je hustší  a krémová. Make up se velmi dobře roztírá, jak už štětcem tam prsty či houbičkou.  
Makeup je ve skleněné lahvičce s pumpičkou a obsahuje klasicky 30ml. Vyrábí se ve 4 odstínech.
Já mám odstín 3, který jsem si objednala na notino.cz za 137 Kč. Makeup normálně stojí okolo 300 Kč, ale i v drogeriích jsem ho teď viděla za 150,-.
Pleť mi připadá vyhlazená a vůbec po makeupu není vysušená. Na dotek je velmi jemná a makeup se na ní nedrolí ani se netvoří šupinky.



Dokonale kryje nerovnosti pleti a dodává ji sjednocený tón. Obsahuje ochranu před slunečním zářením SPF 30, takže je vhodný i na léto.
Je určen pro všechny typy pleti, vhodný pro ženy od 30 let. Ale i já ho používám teď a to mi 30 není.
Jsem s ním velmi spokojená.







Znáte tento makeup? Zkoušely jste ho? Jaký je váš oblíbený makeup?